Qui Som

El departament de marketing online per a la teva casa rural


FindRural és un projecte que neix amb un propòsit: aconseguir arribar a totes les cases rurals per obrir-los la porta al món de les noves tecnologies. La idea és simple: us volem ajudar a ser més visibles a la xarxa, a fidelitzar els vostres clients i a aconseguir-ne de nous. Per això comptem amb un equip de professionals del sectors turístic, empresarial i del màrqueting. Després d’analitzar a fons la vostra empresa, us assessorem perquè treballant conjuntament aconseguiu un increment de les vendes.

  Com Ho Fem

marketing online
Per Què Ho Fem

Per Què Ho Fem

La Nostra Visió


El turisme rural està en un bon moment. Cada vegada més clients trien vacances que s’allunyen del ritme de vida de les grans ciutats. La cerca del relax, de la bona gastronomia, del contacte amb la natura i d’un tracte personalitzat és la tendència creixent del sector. Els costums actuals i les necessitats de la població canvien molt ràpidament. El màrqueting online, també. Cal tenir-ho en compte per assegurar l'èxit. El bon posicionament de la vostra casa rural a les xarxes socials és una feina que demana molta dedicació, i constància. Cal assegurar un contingut de qualitat que generi ganes de visitar-vos.

Per això volem convertir-nos en el vostre departament de màrqueting i encarregar-nos d’aquesta tasca en la qual estem especialitzats. Hi posem el mateix afecte que vosaltres poseu als vostres clients. Deixeu-nos-hi entrar. Farem de casa vostra, la casa de tots.

Eva HernándezCo-Fundadora i Directora de Marketing